23 September, 2007

saavutused

see on väga hea pilt juhatamaks sisse viimase aja sündmusi vannitoas


kokkuvõtlikult on mu vannitoa plaadid näha järgneval pildil. Enamuses mustades kottides, üks suurem tükk mosaiiki eraldi

selle eelneva põhjused tulevad siis järgnevatel piltidel. Ma ei tea kui hästi siit piltidelt kvaliteedist aru saab, võin kinnitada, et tegelikult nägi see asi üpris kole välja. Mosaiik oli pandud väga lainetavalt, vuugivahesid ei olnud jäänud (segu täis).


siin pildil on näha plaatimistöid veel. Eriti sirgelt see asi neil jooksma ei saanud, plaatide nurgad ei läinud ka kuidagi kokku.

Hea idee remontijatele. Kui aluspind pole plaatimiseks õigel kõrgusel, pane plaate mitmes kihis, küll lõpuks jõuad soovitud tasemeni. Selle pildi peal on lahti lõhutud mosaiik vanni ümbruses, üllatus-üllatus, seda tuli kohati 3-4 kihti üksteise pealt.

Kõige suurem ehmatus (õnneliku lõpuga) on järgneval pildil. Ehitajatele sai öeldud, et põrandas on küttekaablid ja kuna ma nende asukohta ei tea, paigaldagu kõik asjad ainult seinte külge. Lubasid seda ka teha. Nüüd WC ümbert kipsi lammutades tuli välja, et 2 wc kinnituspolti oli ikka põrandasse ka lastud. Kutsusin elektriku kohale kontrollima, kas kaabel on veel terve. (katkise kaabli korral oleks andnud veel küttemati paigaldada põrandaplaatide alla hädavariandina). Õnneks olid kaablid terved. Üks hea uudis ka :)

selline on siis hetkel vaade vannitoale
vaade #2

ja siin on meie ajutine köögimööbel. See kuulub kategooriasse "kuidas sisustada oma köök 3000 krooniga).
hetkel kõik.

No comments: